FRANSE PANNENKOEKEN HELMOND

FRANSE PANNENKOEKEN HELMOND nieuw pannenkoeken restaurant in Helmond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Franse Pannenkoeken Helmond. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 17:39 I got warm food for this very tasty. Like mom's
13 aug 2022 om 20:07 Wszystko swieze i cieple. Duze porcje, dostawa na czas. Polecam!
6 aug 2022 om 15:15 Heerlijk lekker gegeten, zowel zoete pannekoeken als met kaas en vlees.. Echte aanrader!
5 aug 2022 om 21:56 Helemaal niet lekker
22 jul 2022 om 17:15 Augurkensoep en Tomatensoep met macaroni, lekker, heerlijk, veel pasta, net als bij mama. Dumplings met kip en spinazie, heerlijk zacht deeg, vulling gekruid Aardappelpannenkoeken met spinazie en gebakken kaas, krokante, heerlijke, geweldige saus.
20 jul 2022 om 19:40 Lekkere pannekoeken, wel erg lang moeten wachten. 17.30 besteld. 19.30 bezorgd.
16 jul 2022 om 20:57 Zoals altijd, snel geleverd en goed!
2 jul 2022 om 18:31 Eten online besteld om 13:00 uur. Ik wilde eten voor 18.00 uur. Eten bezorgd om 19.00 uur. Koude soep, kleine porties.
1 jul 2022 om 19:19 Ruim half uur te laat bezorgd. Taaie pannekoek , koud . Leek net kauwgom. Veel te veel nutella . Echt vies. Restaurant gebeld , spreken geen nl of engels en gooien gewoon op!
24 jun 2022 om 20:20 2 uur bezorgtijd, eten is goed maar de service ondermaats - als je belt krijg je geen antwoord of word er opgehangen
23 jun 2022 om 9:53 Gołąbki tak spalone że widelca nie dało się wbić. Po pierogach wymioty ponad godzinę. Strasznie okropne to było. Nigdy więcej nie zamówię.
10 jun 2022 om 19:46 Do jedzenia nie mam żadnych zarzutów. Ale czas dostawy mógłby być krótszy, dlatego daje 3/5 gwiazdek