FRANSE PANNENKOEKEN HELMOND

FRANSE PANNENKOEKEN HELMOND nieuw pannenkoeken restaurant in Helmond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 193 beoordelingen
24 sep 2020 om 0:03 Bardzo długo czekaliśmy na zamówienie. Zamowienie złożone w środę. Ponad 2 godziny czekania. Pierogi nie były doprawione.
12 sep 2020 om 18:40 We hebben bijna 2 uur moeten wachten op 4 pannenkoeken.. de pannekoeken waren wel erg lekker maar het duurde enorm lang waardoor ik te laat kwam op mijn werk
6 sep 2020 om 19:51
12 aug 2020 om 2:28 Pannenkoeken als toetje besteld. Was binnen een kwartier bezorgd en nog goed warm. Helaas was de pannenkoek zelf echt smakeloos en zat er onwijs veel Nutella in waardoor het heel machtig en too much was. Was meer Nutella dan wat anders. Erg overpriced ook
9 aug 2020 om 18:15 Jak zwykle bardzo dobre a tylko 4 * za to ze prosiłem o extra cebulkę do pierogów a dostalem mniej niż zwykle
8 aug 2020 om 22:34 Heb nog nooit zulke vieze pannenkoeken gehad. Zelf mijn kind van 4 jaar vond het vies, terwijl hij dol is op pannenkoeken. Dus bestel zeker geen tweede keer meer bij hun!!!!
30 jul 2020 om 23:46 Dumplings are fantastic! Delicious food! I am never going to make them by my own again. The delivery was a bit longer but they delivered to Eindhoven so 5 stars here.
29 jul 2020 om 15:10 Nalesniki z jajkiem bekonem serem i kukurydza oblane magii? Nie dziekuje... Zamowienie za 16E poszlo do kosza.
25 jul 2020 om 16:51 Delicious!
24 jul 2020 om 18:25 Tip: bestel er geen hamburger. Dat is een taaie kipschnitzel op een pitabroodje. Pannenkoek met spinazie is wel super lekker.
18 jul 2020 om 21:39 Kippesoep zonder pelmeni ontvangen, waardoor het wel een erg duur kippesoepie werd. Jammer !