FRANSE PANNENKOEKEN HELMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 360 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Franse Pannenkoeken Helmond. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 18:22 Het eten was vies en plakkerig. Broodje was nat en klef. En het eten was koud.
16 nov 2022 om 18:17 Polecam pyszne jedzenie polskie
10 nov 2022 om 17:33 Jedzenie smaczne jak zawsze ale nowy kierowca powinien popracować nad znajomością topografii miasta. Jedzenie dotarło zimne, mimo dystansu 400m z restauracji do adresu.
9 nov 2022 om 10:26 Wszystko bardzo smaczne! Polecam!
9 nov 2022 om 10:23 Pyszne!
3 sep 2022 om 21:10 Przepyszności!!! Gorąco polecam!! Zwłaszcza pierożki i naleśniki i placki ziemniaczane i zupy a także cheesburgera
2 sep 2022 om 23:38 Eten was slecht. Had aardappelen pannenkoeken met goulash besteld, was veelste zout. Mijn man had een schnitzel besteld met rijst en kreeg daarvoor in de plaats een schnitzel die te droog was en aardappel puree. Ook hij was niet tevreden.
16 aug 2022 om 17:39 I got warm food for this very tasty. Like mom's
13 aug 2022 om 20:07 Wszystko swieze i cieple. Duze porcje, dostawa na czas. Polecam!
6 aug 2022 om 15:15 Heerlijk lekker gegeten, zowel zoete pannekoeken als met kaas en vlees.. Echte aanrader!
5 aug 2022 om 21:56 Helemaal niet lekker
22 jul 2022 om 17:15 Augurkensoep en Tomatensoep met macaroni, lekker, heerlijk, veel pasta, net als bij mama. Dumplings met kip en spinazie, heerlijk zacht deeg, vulling gekruid Aardappelpannenkoeken met spinazie en gebakken kaas, krokante, heerlijke, geweldige saus.